KONYASPOR EVİNE DÖNÜYOR!

Konyaspor, Erciyes kampını tamamladı. 8 Temmuz’dan bu yana 2. etap hazırlıklarını burada sürdüren Anadolu Kartalı, bugün sabahki idmanla çalışmalarını noktalayacak ve 2 günlük izine ayrılacak. Slovenya yolculuğu ise 22 Temmuz’da başlayacak

Konyaspor, Erciyes kampını  tamamladı. 8 Temmuz’dan bu yana 2. etap hazırlıklarını burada sürdüren Anadolu Kartalı, bugün sabahki idmanla çalışmalarını noktalayacak ve 2 günlük izine ayrılacak. Slovenya yolculuğu ise 22 Temmuz’da başlayacak

 

KONYASPOR, Kayseri Erciyes kampını tamamlıyor. 8 Temmuz Pazartesi gününden bu yana ikinci etap hazırlıklarını gerçekleştirmek üzere Erciyes’te kampa giren Konya’ya dönecek. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Erciyes kampı boyunca günde çift idman gerçekleştirerek yeni sezona hazırlanırken, kamptaki tek hazırlık maçında ise dün akşam saatlerinde Hollanda ekibi Almere City ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz, önceki günü ise tek idmanla değerlendirdi. Teknik Direktör Ali Çamdalı yönetiminde yapılan antrenman, ısınma ve topla çalışma ile başladı. Daha sonra iki takıma ayrılan futbolcular, dönüşümlü olarak topla oyun ve taktik çalışma gerçekleştirdi. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi. Marko Jevtovic de Konyaspor ile ilk antrenmanına çıktı.

 

KONYASPOR bugün sabah yapacağı antrenmanla ikinci etap çalışmalarını tamamlayacak ve yeşil-beyazlı futbolculara iki günlük izin verilecek. Anadolu Kartalı kısa dinlenmenin ardından ise 22 Temmuz Pazartesi günü Slovenya’ya gidecek. Üçüncü etap hazırlıklarının yapılacağı Slovenya kampı 2 Ağustos Cuma günü tamamlanacak. Yeşil-beyazlılar, burada idmanların yanı sıra hazırlık maçlarına da ağırlık verecek. Kulüpten yapılan açıklamaya göre yeşil-beyazlılar burada 4 hazırlık maçı oynayacak. Anadolu Kartalı, Slovenya’daki ilk hazırlık maçında 24 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan takımı HNK Gorica ile karşılaşacak. Diğer maçların programı ise netleştikçe spor kamuoyu ile paylaşılacak.

 

KONYASPOR, 2 Ağustos’ta tamamlanacak Slovenya kampı sonrasında kısa süreli izin yapacak ve ardından da Kayacık Tesislerinde, Süper Ligde ilk hafta oynayacağı Kasımpaşa müsabakasının hazırlıklarına başlayacak. Slovenya kampı öncesinde Teknik Direktör Ali Çamdalı ile yönetim bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yapması bekleniyor. Konyaspor’da özellikle yabancı futbolcu kontenjanının dolması nedeniyle yeşil-beyazlılarda bazı yabancı isimlerle yolların ayrılması bekleniyor. Bu konuyla ilgili son kararı Teknik Direktör Ali Çamdalı’nın vereceği ifade edilirken, Sambou, Prip ve Marlos’un gidebilecek isimler listesinin ilk sıralarında yer aldıkları bildirildi.